Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Μεγάλη συγκέντρωση Φαρμάκων από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και τον ΣΚΑΙ στη Μεταμόρφωση


Μεταμόρφωση, 28/07/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Μεγάλη συγκέντρωση Φαρμάκων από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και τον ΣΚΑΙ στη Μεταμόρφωση

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, σύμπραξη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τη ΜΚΟ της ΑΠΟΣΤΟΛΗ, λειτουργεί Δευτέρα-Παρασκευή 9-2, στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Σεβαστουπόλεως 113, ως Μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Περίθαλψης που δημιουργήθηκε για ανασφάλιστους, άστεγους και οικονομικά εξαθλιωμένους πολίτες.Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, σύμπραξη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τη ΜΚΟ της ΑΠΟΣΤΟΛΗ, λειτουργεί Δευτέρα-Παρασκευή 9-2, στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Σεβαστουπόλεως 113, ως Μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Περίθαλψης που δημιουργήθηκε για ανασφάλιστους, άστεγους και οικονομικά εξαθλιωμένους πολίτες.Τη συλλογή των φαρμάκων ακολούθησε η μεταφορά φαρμάκων από εργαζομένους του Δήμου και η παραλαβή τους από εθελοντές γιατρούς στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.


Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση του κόσμου που προσήλθε σήμερα 28/07/2012, στoν πεζόδρομο του Δημαρχείου Μεταμόρφωσης για να προσφέρει φάρμακα στα πλαίσια της δράσης "Όλοι μαζί Μπορούμε και στην Υγεία" που διοργανώνουν όλο το καλοκαίρι το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής με τον τηλεοπτικό/ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ.
"Θεωρώ ότι τέτοιες πρωτοβουλίες και δράσεις συμβάλλουν σε αυτό που είναι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αναγκαίο στην αναθεώρηση του αξιακού συστήματος της νεοελληνικής κοινωνίας. Ο υπερφίαλος ατομικισμός, η αλόγιστη σπατάλη και η παγερή αδιαφορία για τον συνάνθρωπο είναι χαρακτηριστικά που κυριάρχησαν την περίοδο που έληξε και είναι χαρακτηριστικά που πρέπει να εκλείψουν στην καινούρια εποχή που ανοίγει. Μόνο έτσι μπορούμε να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Μιλτιάδης Καρπέτας.
Τον χώρο συγκέντρωσης των φαρμάκων επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης.


Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.