Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Δημοτικό Σχολείο Νέας Πεντέλης: Κακοτεχνία στην παροχή φυσικού αερίου, καταργήθηκε η αίθουσα μουσικής

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο Συνδυασμός μας εύχεται σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς μια καλή και εποικοδομητική χρονιά.

Επισημαίνουμε ότι υπάρχουν κάποια ζητήματα που η δημοτική αρχή πρέπει να αντιμετωπίσει.

Αρχικά στο Δημοτικό Σχολείο της Νέας Πεντέλης σημειώνουμε ότι δεν κατέστη δυνατή η σοβαρή αντιμετώπιση της ανάγκης εύρεσης νέας αίθουσας διδασκαλίας, με αποτέλεσμα την κατάργηση της αίθουσας της μουσικής, κάτι που αποτελεί πισωγύρισμα.

Επιπρόσθετα στο συγκεκριμένο σχολείο είναι ορατή στους πάντες η κακοτεχνία που υπάρχει στο σωλήνα παροχής φυσικού αερίου, όπου μέσα στην αυλή του σχολείου, δίπλα στις βρύσες των μαθητών, βρίσκεται ένας σωλήνας φυσικού αερίου τοποθετημένος σε επικίνδυνο σημείο, σε ύψος περίπου 60 εκ. όπου τα παιδιά μπορούν να ανεβαίνουν, να κάθονται κλπ.  Επίσης οι γωνίες στήριξης είναι αιχμηρές και επικίνδυνες.

Αυτή η κακοτεχνία υπάρχει εδώ και καιρό και δεν έχει φτιαχτεί, παρά τις επισημάνσεις όλων των διευθυντών των σχολείων που ζήτησαν να διορθωθεί η κατάσταση πριν ξεκινήσουν τα σχολεία, ώστε να μην έχουμε κάποιο ατύχημα,
Δυστυχώς ακόμα η δημοτική αρχή δεν έχει λύσει το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.