Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ξεκινάμε ανοικτό διάλογο με τους κατοίκους των Μελισσίων. "Λάθη όλων μας έφεραν τον κ. Στεργίου στη διοίκηση του Δήμου και την πόλη μας στην οπισθοδρόμηση. Ξεκινάμε μια νέα αρχή ώστε μαζί να δώσουμε τέλος στη χαμένη τετραετία". Ομιλία την Κυριακή 4 Νοεμβρίου ώρα 11.00 πμ. Πολιτιστικό Μελισσίων

Ανοικτό διάλογο με τους κατοίκους των Μελισσίων για τα θέματα που απασχολούν τα Μελίσσια ξεκινάει ο συνδυασμός μας.   Στα πλαίσια του διαλόγου ο Συνδυασμός θα δεχθεί και παρατηρήσεις των κατοίκων για την πορεία του στη διοίκηση του Δήμου Μελισσίων την περίοδο 2007 - 2010.
Από την 1/11/2012 μέχρι και την 31/3/2013 οι πολίτες μέσα από την ιστοσελίδα του συνδυασμού (www.manolisgrafakos.gr), μπορούν να συμμετέχουν στο διάλογο συμπληρώνοντας το σχετικό ερωτηματολόγιο.
Με συνέντευξή μου στον τοπικό τύπο και με ανοικτή επιστολή μου στους κατοίκους της πόλης,  επισημαίνω την ανεπάρκεια της διοίκησης Στεργίου στα Μελίσσια, σημειώνοντας ότι τα Μελίσσια βρίσκονται σε εγκατάλειψη.  Κανένα έργο στην πόλη δεν έχει προωθηθεί, έχουν κλείσει κοινωνικές δομές, οι δημότες δεν εξυπηρετούνται, ο Δήμος έχει αποξενωθεί από τους πολίτες.
Σημειώνω, ότι λάθη αιρετών και πολιτών έφεραν τον κ. Στεργίου στη διοίκηση του Δήμου και τα Μελίσσια στην οπισθοδρόμηση, ενώ χαρακτηρίζω χαμένη για την πόλη την παρούσα τετραετία.   Σε ότι αφορά το Συνδυασμό θέλω να τονίσω ότι είναι δύναμη να επισημαίνεις τα λάθη σου και να προχωράς μπροστά, κάλεσε όμως και τους πολίτες να πράξουν το ίδιο για τις δικές τους επιλογές.
Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας μεγάλης συμμαχίας για την πόλη που θα δώσει τέλος στην αδράνεια και την οπισθοδρόμηση.  Τα θέματα της πόλης αντιμετωπίζονται καλύτερα με ευρείες συνεργασίες και θέτουμε ως βασικό μας στόχο την επίτευξη τέτοιων συνεργασιών, αλλά και την κοινή αντιμετώπιση των μεγάλων θεμάτων του Δήμου με τις άλλες δυνάμεις της αντιπολίτευσης.
Τελειώνοντας, καλώ τους δημότες στη συγκέντρωσή που διοργανώνει ο Συνδυασμός μας την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 στις 11.00 πμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων με θέμα: «Ξεκινάμε μια νέα αρχή, μαζί να δώσουμε τέλος στη χαμένη τετραετία». 
Δείτε εδώ την ανοικτή επιστολή μου προς τους πολίτες.
Δείτε εδώ τη Συνέντευξη Τύπου στον τοπικό τύπο (29/10/2012).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.