Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012

Άλυτο παραμένει το πρόβλημα της έλλειψης τραπεζοκόμων στα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου μας

 
Άλυτο εξακολουθεί να παραμένει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από τη μη πρόσληψη τραπεζοκόμων στα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά του Δήμου μας που εντάσσονται στο πρόγραμμα του ολοήμερου Σχολείου.
Άτολμη, απρογραμμάτιστη και ανίκανη αποδεικνύεται και σε αυτό τον τομέα η διοίκηση Στεργίου, που δεν έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη στελέχωση των σχολείων με τραπεζοκόμους.   Η στοιχειώδης αυτή παροχή προς τα μικρά παιδιά υπήρχε στους δύο πρώην δήμους Μελισσίων και Νέας Πεντέλης και διακόπηκε μετά τις εκλογές του 2010.
 
Αφορά μεγάλο αριθμό οικογενειών, περίπου 600 παιδιά σιτίζονται στα σχολεία, οι γονείς των οποίων, καλούνται να πληρώσουν για τη στοιχειώδη αυτή λειτουργία του ολοήμερου σχολείου.  Οι διαδικασίες δε που αναγκάζονται οι διευθυντές και οι σύλλογοι γονέων να ακολουθήσουν, είναι έξω από τις νόμιμες, αφού δεν υπάρχουν τα αναγκαία πιστοποιητικά υγείας και οι εργαζόμενοι παραμένουν ανασφάλιστοι.
Καλούμε τη διοίκηση του Δήμου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διορθωθεί αυτή η δυσλειτουργία που έχει αντίκτυπο σε μαθητές και γονείος, σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.