Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Πρόταση για τροποποίηση του Προϋπολογισμού προς τον κ. Στεργίου εκ μέρους του Συνδυασμού μας, προκειμένου να αγοραστεί οικόπεδο για την επέκταση του αυλείου χώρου του 1ου Δημοτικού Σχολείου στα Μελίσσια

Πρόταση για τροποποίηση του Προϋπολογισμού απήυθυνε με επιστολή του, ο Συνδυασμός μας προς τον κ. Στεργίου, προκειμένου να αγοραστεί οικόπεδο για την επέκταση του αυλείου χώρου του 1ου Δημοτικού Σχολείου στα Μελίσσια.  Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Προς Δήμαρχο Πεντέλης κ. Στεργίου Δημήτριο

Στη συνεδρίαση του ΔΣ στις 26/3/2012, το Δημοτικό Συμβούλιο έλαβε ουσιαστικά πολιτική απόφαση (την υπ'αρ. 87/2012) για επανυποβολή της ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης σε τμήμα του ΟΤ. 196 (χώρος ανέγερσης σχολείου).

Παρά τις προτάσεις που τέθηκαν στο Δ.Σ. ο κ. Παλατιανός Γεώργιος, φερόμενος ιδιοκτήτης του εν λόγω τμήματος, δεν τις δέχθηκε όπως προκύπτει με την από 25/5/2012 ένστασή του.
Ο Δήμος για να κατοχυρώσει την απόφασή του πρέπει να εγγράψει στον προϋπολογισμό του κωδικό αριθμό εξόδου που θα αφορά στην απαιτούμενη δαπάνη αποζημίωσης για την απαλλοτρίωση, στοιχείο που επισημαίνει και ο κ. Παλατιανός Γεώργιος στην ένστασή του.

Δεδομένου ότι έχουν παρέλθει ήδη 4 και πλέον μήνες από την ένσταση του κ. Γεώργιου Παλατιανού σας καλούμε άμεσα να εισάγετε θέμα στο Δ.Σ. για τροποποίηση του προϋπολογισμού του 2012 και εγγραφή του ποσού που είναι απαραίτητο για την απαλλοτρίωση του χώρου.

Μανώλης Γραφάκος»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.