Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Mεγάλη συγκέντρωση στα Μελίσσια (αναδημοσίευση από το parapolitika.gr)

Μύρισε....αυτοδιοικητικές εκλογές!
Mεγαλύτερη από το αναμενόμενο ήταν η ανταπόκριση των Μελισσωτών στο κάλεσμα του Μανώλη Γραφάκου και του Συνδυασμού του "Η Πεντέλη στο ύψος της" . Το πολιτιστικό κέντρο Μελισσίων γέμισε δίνοντας άρωμα αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο πρώην Δήμαρχος Μελισσίων στηλίτευσε τη διοίκηση Στεργίου λέγοντας ότι δεν κάνει τίποτε και δεν λύνει κανένα μεγάλο θέμα του Δήμου. Σημείωσε ότι έχει καταργήσει δομές όπως το ιατρείο, το πολιτιστικό κέντρο το θερινό κινηματογράφο, ενώ τόνισε ότι η καθαριότητα και η καθημερινότητα την πόλη έχει επιβαρυνθεί. Αναφέρθηκε στην απουσία του Στεργίου από τον αγώνα κατά των φωτοβολταϊκών και είπε ρητά στους παρευρισκόμενους ότι Στεργίου κοροϊδεύει τον κόσμο και λέει συνειδητά ψέματα, καλώντας τους από εδώ και εμπρός να μην λαμβάνουν υπόψη τους τα λεγόμενά του.

Η ομιλία του Γραφάκου μάλιστα θύμισε και ...προεκλογική περίοδο αφού μίλησε για το όραμα του για την πόλη, που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία μιας μεγάλης συμμαχίας. Η ανταπόκριση και το χειροκρότημα του κόσμου έδειξε πως σε αυτή την συγκυρία για την χώρα, οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον ,αφού οι τοπικές κοινωνίες έχουν μπροστά τους μια μεγάλη πρόκληση.

 Δείτε τη δημοσίευση εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.