Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Η ανικανότητα παραγωγής ουσιαστικού έργου στην πόλη οδηγεί τον κ. Στεργίου στην έκδοση δελτίων τύπου που κινούνται μεταξύ ανακρίβειας, υποκρισίας και ναρκισσισμού

Διάβασα το Δελτίο Τύπου του κ. Στεργίου που "ανακοινώνει"ότι προέβη σε πιλοτική αντικατάσταση λαμπτήρων φωτισμού με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και ότι είναι πρωτοπόρος στο θέμα αυτό.

Είναι προφανές ότι ο άνθρωπος έχει χάσει καθε επαφή με την πραγματικότητα. Δεν γνωρίζει ότι η πιλοτική τοποθέτηση λαμπτήρων που διαφημίζει με απόλυτα εγωπαθή τρόπο, έχει γίνει στα Μελίσσια από το 2010 στη Λεωφ. Δημοκρατίας.

Επιπρόθεστα, ο Σύνδεσμος των 21ΟΤΑ, από τον οποίο επέλεξε να βγάλει το Δήμο μας διότι φοβήθηκε μήπως ξαναεκλεγώ Πρόεδρος, εδώ και 2 χρόνια υλοποιεί σε όλους τους Δήμους μέλη του δωρεάν πρόγραμμα για τη μείωση της ενέργειας που περιλαμβάνει ολοκληρωμένη μελέτη μείωσης ενέργειας στον ηλεκτροφωτισμό και αντικατάσταση λαμπτήρων σε μια περιοχή. Δυστυχώς ο Δήμος μας μέχρι το 2014 δεν θα έχει όφελος από το πρόγραμμα αυτό.

Τέλος σημειώνω ότι ο πρώην Δήμος της Πεντέλης με Δήμαρχο τον κ. Στεργίου, πριν το 2010 δεν έκανε καμία προσπάθεια να ενταχθεί στο πρόγραμμα "Εξοικονομώ" που αφορά μείωση ενέργειας σε Δήμους, ενώ εδώ και δύο χρόνια ο κ. Στεργίου αδυνατεί να προχωρήσει τις διαδικασίες για την άντληση των πόρων από το "Εξοικονομώ" που εμείς διασφαλήσαμε στα Μελίσσια.

Αδιαφορώ το τελευταίο διάστημα για όσα λέει ο κ. Στεργίου δεδομένου ότι λέει ψέματα και τη μηδενική του αξιοπιστία την έχουν αντιληφθεί πλέον οι πολίτες. Ομως δεν μπορούσα να μην σχολιάσω ένα δελτίο τύπου που κινείται μεταξύ ανακρίβειας, υποκρισίας και ναρκισσισμού.

Η ανυπαρξία του και η ανικανότητά του να παράγει ουσιαστικό έργο στην πόλη, τον αναγκάζουν να εκδίδει δελτία τύπου που ουσιαστικά τον γελοιοποιούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.