Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013

Συνάντηση δική μου και του Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου με τον Πρόεδρο και το Γραμματέα των 21ΟΤΑ για την προώθηση της κοινής πρωτοβουλίας της αντιπολίτευσης του Δήμου για την έλευση του Μετρό προς το Δήμο μας Κοινή η προσπάθεια για την υλοποίηση της γραμμής 6, Μελίσσια Πειραιάς


Στα πλαίσια της κοινής πρωτοβουλίας των συνδυασμών της αντιπολίτευσης για την προώθηση της έλευσης του Μετρό στην πόλη μας, οι κ. Μανώλης Γραφάκος και Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, συναντήθηκαν την Τετάρτη 16/1 με τον Πρόεδρο του διαδημοτικού Συνδέσμου 21 ΟΤΑ Δήμαρχο Χαλανδρίου κ. Γιώργο Κουράση και το Γεν. Γραμματέα κ. Παύλο Καμάρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκε από πλευράς των εκπροσώπων της αντιπολίτευσης του Δήμου Πεντέλης, η αναγκαιότητα έλευσης του ΜΕΤΡΟ προς την πόλη μας και ιδιαίτερα η επίσπευση της Γραμμής 6 (Μελίσσια Πειραιάς) που προβλέπονταν στο σχέδιο Σουφλιά από το 2009.

Εκτιμήθηκε στη συνάντηση ότι η συγκεκριμένη γραμμή εξυπηρετεί ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού των Δήμων των 21 ΟΤΑ και η δημιουργία της θα διευκόλυνε στις μετακινήσεις τους προς την Αθήνα πολλούς κατοίκους των βορείων προαστίων, θα κάλυπτε την ανάγκη μετακίνησης προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, ενώ θα συνέβαλε σημαντικά στη μείωση των μετακινήσεων που σήμερα γίνονται με αυτοκίνητο.

Συμφωνήθηκε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία να στηρίξει ο Σύνδεσμος των 21 ΟΤΑ, ενώ συζητήθηκαν και οι επόμενες ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την από κοινού προώθηση του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.