Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Κοινή επιστολή προς τους 21ΟΤΑ για το θέμα της έλευσης του ΜΕΤΡΟ προς στην πόλη μας από τους συνδυασμούς Πεντέλη στο Ύψος της, Ανθρώπινη Πολιτεία, Πεντέλη εν δράσει και τους ανεξάρτητους δημοτικούς Συμβούλους κ. Λεωνίδα Λάζο και Βασίλη Λάζο

Στο πλαίσιο των κοινών δράσεων που έχουν ανακοινώσει οι συνδυασμοί Πεντέλη στο Ύψος της, Ανθρώπινη Πολιτεία, Πεντέλη εν δράσει και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Λεωνίδας Λάζος και Βασίλης Λάζος, απεστάλη σήμερα στο διαδημοτικό σύνδεσμο Βιώσιμης Ανάπτυξης Αττικής, 21 ΟΤΑ, επιστολή με την οποία ζητείται συνάντηση για συντονισμό των δράσεων σχετικά με την έλευση του ΜΕΤΡΟ προς την πόλη μας.
Ακολουθεί το κείμενο της κοινής επιστολής:
ΠΡΟΣ:   Σύνδεσμο Βιώσιμης Ανάπτυξης Αττικής
                Υπόψη Προέδρου κ. Κουράση Γεώργιου, Δημάρχου Χαλανδρίου
                Κοινοποίηση Γεν. Γραμματέα κ. Καμάρα Παύλο
 
                                                                                                                                                4/1/2013
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε
Σας γνωρίζουμε ότι οι Δημοτικοί Συνδυασμοί του Δήμου Πεντέλης, "Η Πεντέλη στο Ύψος της", "Ανθρώπινη Πολιτεία", "Πεντέλη εν Δράσει" και οι ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Λάζος Λεωνίδας και Λάζος Βασίλης, έχουν ανακοινώσει κοινή πρωτοβουλία με στόχο την ταχύτερη έλευση του ΜΕΤΡΟ προς την πόλη μας.
Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η ένταξη στον προσεχή σχεδιασμό των επεκτάσεων των γραμμών ΜΕΤΡΟ, γραμμής που θα εξυπηρετεί και τους πολίτες του Δήμου μας.
Εκτίμησή μας είναι ότι ο σωστός σχεδιασμός και η οριστική ένταξη στις επόμενες επεκτάσεις του ΜΕΤΡΟ μιας γραμμής που θα εξυπηρετεί την περιοχή μας, εκ των πραγμάτων θα εξυπηρετήσει τους κατοίκους κι άλλων περιοχών των βορείων προαστίων. Θεωρούμε λοιπόν ότι το στόχο αυτό πρέπει από κοινού να τον διεκδικήσουν οι δημοτικές αρχές των Δήμων που θα εξυπηρετήσει η νέα γραμμή.
Ο Σύνδεσμος Βιώσιμης Ανάπτυξης Αττικής έχει επιδείξει δραστηριότητα γύρω από τα θέματα των μετακινήσεων και των αστικών συγκοινωνιών. Έτσι από τη φύση και το ρόλο του μπορεί να συντονίσει, ενισχύσει και οργανώσει καλύτερα την προσπάθεια αυτή για τους Δήμους μέλη του που θα εξυπηρετηθούν από την επέκταση των γραμμών του ΜΕΤΡΟ προς την περιοχή μας.
Παρακαλούμε όπως έχουμε μια συνάντηση μαζί σας με στόχο να συζητήσουμε το θέμα και να συντονίσουμε τις επόμενες από κοινού ενέργειές μας για το θέμα αυτό.
Με εκτίμηση
Μανώλης Γραφάκος
Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου
Αντώνης Φειδοπιάστης
Λάζος Λεωνίδας
Λάζος Βασίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.