Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Συνεχίζουμε τη συλλογική διαδικασία διαμόρωσης του προγράμματός μας Κυριακή 21/4 στις 11.00 πμ στο Πολιτιστικό Μελισσίων η 2η συνάντηση στελεχών και φίλων για το πρόγραμμά μας. Θέμα: Κοινωνικές δράσεις στήριξης των πολιτών

Η δημοτική μας κίνηση, δυναμώνει καθημερινά με νέους φίλους και στελέχη. Παράλληλα ασχολείται με θέματα που η διοίκηση Στεργίου έχει παρατήσει (φωτοβολταϊκά, ΟΤ 206 στην παραρεμάτια περιοχή της Νέας Πεντέλης, ΟΤ για δημοτικό σχολείο στα Μελίσσια, κοιμητήριο Μελισσίων, Δάσος Παπαδημητρίου κ.α.), ενώ προχωράμε στη σταδιακή διαμόρφωση του προγράμματός μας.

Έτσι την Κυριακή 21/4 στις 11.00 το πρωί καλούμε τα στελέχη και τους φίλους μας στη 2η συνάντηση για το πρόγραμμά μας, για να συζητήσουμε τους τρόπους που ο Δήμος σήμερα μπορεί με κοινωνικές δράσεις να ανακουφίσει την οικογένεια, τις ευπαθείς ομάδες αλλά και το σύνολο της κοινωνίας.

Μέσα από αυτές τις συλλογικές διαδικασίες τις οποίες πιστεύω απόλυτα, μπορούμε να υιοθετήσουμε όλες τις προτάσεις που διατυπώνονται από συμπολίτες μας που βιώνουν κάποια ζητήματα καλύτερα από εμάς. Η δουλειά μας είνα να αξιολογούμε τις προτάσεις αυτές και να τις διαμορφώνουμε σε ολοκληρωμένο υλοποιήσιμο πρόγραμμα, που με το καλό σε 1 χρόνο θα μπορέσουμε να το εφαρμόσουμε στο δήμο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.