Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα 17/6 στις 8.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Πεντέλης για το ιδιοκτησιακό του Πεντελικού

Με το φίλο δημοτικό σύμβουλο Λεωνίδα Λάζο, μετά την επιτυχή έκβαση της υπόθεσης των φωτοβολταϊκών, κατανοήσαμε ότι το βασικό και διαχρονικό ζήτημα του Πεντελικού είναι το ιδιοκτησιακό και αυτό πρέπει να διεκδικηθεί, ώστε να κατoχυρωθούν οριστικά οι δημόσιες δασικές εκτάσεις στο βουνό.

Μεθοδικά δουλέψαμε στην κατεύθυνση αυτή και μέχρι σήμερα βρήκαμε στοιχεία που ισχυροποιούν τη θέση μας ως τοπική κοινωνία, για την επίτευξη του στόχου. Ένα βασικό στοιχείο που θα παρουσιάσουμε τη Δευτέρα στη συνέντευξή μας, θα δώσει μεγάλη ώθηση στην προσπάθειά μας και θα ενισχύσει σημαντικά τη θέση μας, αλλάζοντας τα μέχρι σήμερα δεδομένα. Πλέον κανείς δεν θα μπορεί να κρυφτεί πίσω από τη σκιά του και όλοι θα κληθούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να λύσουν το θέμα προς όφελος των πολιτών.

Στην προσπάθεια αυτή που ξεκινάμε με το Λεωνίδα, δεν είμαστε μόνοι μας. Έχουμε ισχυρή στήριξη αιρετών και πολιτών, την οποία μετά την συνέντευξή μας θέλουμε να τη διευρύνουμε ακόμα περισσότερο. Στην προσπάθεια αυτή, να λύσουμε ένα πρόβλημα 40 ετών, δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί θα το παλέψουμε και θα το πετύχουμε!

Ραντεβού τη Δευτέρα λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.