Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ανάξια σχολιασμού η λογοδοσία Στεργίου. Μείζον όμως ζήτημα το γεγονός ότι δεν υπήρξε απαρτία από δικούς του συμβούλους

Πριν 20 μέρες σε μια μεγάλη συγκέντρωσή μας, αναδείξαμε την ανικανότητα της διοίκησης Στεργίου σε όλους τους τομείς. Αναδείξαμε την ανυπαρξία της στα πολεοδομικά ζητήματα, το γεγονός ότι δεν έκανε ούτε ένα έργο στην πόλη, το γεγονός ότι δεν κατάφερε να αντλήσει ούτε ένα ευρώ από το ΕΣΠΑ και κυρίως το γεγονός ότι με την επιλογή της να χαρίσει 1.000.000 ευρώ το χρόνο σε Τράπεζες και super market, έχει φέρει το δήμο σε οικονομικό αδιέξοδο που χαρακτηρίζεται από έλλειψη ρευστότητας, ελλειμματική λειτουργία του Δήμου που επιδεινώνεται διαρκώς και φυσικά τη δημιουργία χρεών.
 
Χθες ο κ. Στεργίου έκανε τη λογοδοσία του. Τα όσα είπε είναι ανάξια σχολιασμού και είναι προϊόν απόλυτου κομπλεξισμού, δεδομένης της σύγκρισης του "έργου του" με το δικό μας. Η περσινή μας απάντηση στη λογοδοσία του, αποτελεί απάντηση και για τη φετινή του. Είναι σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα...
Όμως αποτελεί μείζον πολιτικό ζήτημα το γεγονός ότι, όχι μόνο η αντιπολίτευση δεν παρέστη, αλλά του γύρισαν την πλάτη και τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του, με αποτέλεσμα να μην κάνει απαρτία.

Η αρχή του τέλους για τον κ. Στεργίου έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό και πλέον η πτώση του είναι ορατή σε όλους. Τους επόμενους μήνες μέχρι τις εκλογές θα γίνουμε μάρτυρες της ολοκληρωτικής του κατάρρευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.