Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση της νέας μας δημοτικής κίνησης πλέον έχει αρχίσει. Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 11:00 πμ στο Πολιτιστικό Μελισσίων θα ανακοινώσουμε το όνομα, τους στόχους και τα στελέχη της νέας, μεγάλης, πολυσυλλεκτικής δημοτικής μας κίνησης

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση της νέας μας δημοτικής κίνησης πλέον έχει αρχίσει.

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 11:00 πμ στο Πολιτιστικό Μελισσίων θα ανακοινώσουμε το όνομα, τους στόχους και τα στελέχη της νέας, μεγάλης, πολυσυλλεκτικής δημοτικής μας κίνησης.

Οι στόχοι που θέσαμε πριν από ένα χρόνο, για τη δημιουργία ενός νέου, μεγάλου συνδυασμού που θα μπορέσει να δώσει άλλη πνοή στο Δήμο, θα επιλύσει τα σοβαρά θέματα που αφήνει πίσω της η ανίκανη διοίκηση Στεργίου, πέτυχε πλήρως.

Η νέα δημοτική παράταξη είναι έτοιμη, θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με ικανά παλαιά και νέα στελέχη, οι κεντρικοί άξονες του προγράμμματός της, οι στόχοι για την κοινωνική πολιτική έχουν ολοκληρωθεί.

Έτοιμοι λοιπόν με σαφείς στόχους, ικανά πρόσωπα, ολοκληρωμένο πρόγραμμα και φυσικά όρεξη για πολύ δουλειά, ώστε η πόλη μας να κερδίσει το χαμένο έδαφος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.