Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ με αριθμό φύλλου 403 ΑΑΠ 2013, η επανυποβολή της απαλλοτρίωσης στο ΟΤ 196 που αφορά το χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου των Μελισσίων

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ με αριθμό φύλλου 403 ΑΑΠ 2013, η επανυποβολή της απαλλοτρίωσης στο ΟΤ 196 που αφορά το χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου των Μελισσίων.

Είμαι χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή. Δούλεψα πολύ για αυτό δεδομένου ότι η διοίκηση Στεργίου είχε την απόλυτη αδιαφορία.  Αν δεν κάναμε παρέμβαση, ο χώρος θα είχε χαθεί για το Δήμο.  Ενδεικτικά αναφέρω ότι το θέμα ήταν έτοιμο για να εισαχθεί στο ΣΥΠΟΘΑ, με αρνητική εισήγηση για το Δήμο και η διοίκηση Στεργίου δεν είχε πάρει είδηση τίποτε (το ΦΕΚ αναφέρει ότι ο Δήμος αρχικά δεν είχε τεκμηριώσει επαρκώς την πολεοδομική αναγκαιότητα της επανυποβολής της απαλλοτρίωσης!!)

Η παρουσία μας στη συνεδρίαση του ΣΥΠΟΘΑ ήταν καταλυτική.  Η αναγκαιότητα για το Δήμο, στηρίχθηκε στο δικό μας σχέδιο για δημιουργία νέας πτέρυγας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου.  Σχέδιο που πολλά στελέχη της σημερινής διοίκησης Στεργίου είχαν πολεμήσει.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν. Σε ότι μας αφορά και επειδή πιστεύουμε βάσιμα ότι θα εκλεγούμε στη θέση της δημοτικής αρχής, θέτουμε ένα σαφές χρονοδιάγραμμα.

Εντός του 2014 απαλλοτριώνουμε το χώρο και άμεσα ξεκινούμε συζήτηση με τον ΟΣΚ για χρηματοδότηση του έργου. Ενός έργου που η πόλη μας το έχει ανάγκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.