Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Αποτελεσματική ακόμη μια φορά η Περιφέρεια Αττικής. Αύξησε τα κονδύλια για χρηματοδότηση κατασκευής παιδικών σταθμών, με αποτέλεσμα να χρηματοδοτηθούν περισσότεροι, μεταξύ αυτών και στο Δήμο μας

Από ανάρτηση στον προσωπικό μου λογαριασμό σε Ιστοσελίδα Κοινωνικής Δικτύωσης:

«Για ακόμα μια φορά ο Περιφεριάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός απέδειξε την αποτελεσματικότητά του. Άνοιξε μέτρο για χρηματοδότηση κατασκευής παιδικών σταθμών, όπου αρκετοί Δήμοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Παρότι το μέτρο είχε περιορισμένα χρήματα, ο κ. Σγουρός κατάφερε να το ενισχύσει με περισσότερα χρήματα και με την πρότασή του να συμβάλλουν και οι Δήμοι με μια μικρή συμμετοχή στην κατασκευή των παιδικών σταθμών, κατάφερε να αυξήσει τους παιδικούς σταθμούς που θα κατασκευαστούν.

Έτσι μετά τους πρώτους πέντε Δήμους που είχαν πάρει ήδη την έγκριση, σήμερα και άλλοι Δήμοι θα υπογράψουν τη σχετική σύμβαση. Ανάμεσά τους οι Δήμοι Μεταμόρφωσης και Πεντέλης.

Σε ότι αφορά τον Παιδικό Σταθμό της Πεντέλης, ο Δήμος απέκτησε το οικόπεδο από την πρόσφατη ένταξη της περιοχής στο σχέδιο. Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας υπέβαλε μια πολύ καλή μελέτη και έτσι με την αύξηση του αριθμού των παιδικών σταθμών που χρηματοδοτήθηκαν από το πρόγραμμα, καταφέραμε να πάρουμε την έγκριση της χρηματοδότησης, διότι το δημοτικό συμβούλιο αποδέχθηκε (σχεδόν ομόφωνα) να συμβάλλει και ο Δήμος στην κατασκευή του έργου.

Σε ότι μας αφορά, θεωρούμε ότι το έργο αυτό πρέπει να προχωρήσει το συντομότερο και όπως το στηρίξαμε μέχρι σήμερα με την ψήφο μας, έτσι θα κάνουμε και από εδώ κι εμπρός, από όποια θέση μας βάλουν οι πολίτες μετά τις εκλογές

Συγχαρητήρια ξανά στο Γιάννη το Σγουρό, στη διοίκηση και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πεντέλης και φυσικά στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.