Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ Μελίσσια - Νέα Πεντέλη - Πεντέλη. Η νέα μας δημοτική κίνηση αποτελεί σύνθεση της εμπειρίας και της αποτελεσματικότητας παλαιότερων δημοτικών συμβούλων με τη φρεσκάδα και την ανανέωση που φέρνουν οι νέοι συμπολίτες μας που ασχολούνται για πρώτη φορά με τα κοινά της πόλης μας. Οι σαφείς στόχοι μας και τα στελέχη μας αποτελούν εχέγγυο της επιτυχίας μας

Οι πολίτες με μια ανεπανάληπτη πρωτοφανή δυναμική παρουσία, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των στελεχών της δημοτικής μας κίνησης και παρευρέθηκαν στην εκδήλωση όπου παρουσιάστηκε το όνομα, οι αρχές, οι στόχοι και τα πρόσωπα της νέας μας δημοτικής κίνησης.
Ο Μανώλης Γραφάκος, εκ μέρους όλων των στελεχών της νέας δημοτικής κίνησης, παρουσίασε τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, τη νέα δημοτική παράταξη που δημιουργήσαμε με στόχο τη νίκη στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου και την βελτίωση των συνθηκών ζωής στην πόλη μας.
Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ έχει ξεκάθαρους στόχους, που έχουν τεθεί από το κείμενο των 30 αιρετών και πρώην αιρετών.
Στόχοι που αφορούν την προώθηση όλων των μεγάλων πολεοδομικών θεμάτων που έχει αφήσει σε τέλμα τη σημερινή διοίκηση, τη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών στην πόλη, την άσκηση κοινωνικής πολιτικής που θα αφορά τις ευπαθείς ομάδες, αλλά και το σύνολο των συμπολιτών μας, την αναβάθμιση του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος του Πεντελικού, την άσκηση πολιτικών βιώσιμης ανάπτυξης που προστατεύουν το περιβάλλον και την αύξηση της αποτελεσματικότητας του δημοτικού μηχανισμού.
Εχέγγυο για την επιτυχία των στόχων της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, είναι ότι όλοι αυτοί οι στόχοι έχουν συμφωνηθεί από το σύνολο των στελεχών της.
Όμως η μεγάλη δύναμη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι οι άνθρωποί της, που δηλώνουν αποφασισμένοι την επόμενη μέρα των εκλογών να εργαστούν για να καλύψουν το χαμένο έδαφος της χαμένης τετραετίας Στεργίου και να δώσουν μια άλλη πνοή αποτελεσματικότητα στο Δήμο. Είναι η δύναμη των παλαιών, έμπειρων στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης της πόλης μας που κατά το παρελθόν έχουν φέρει συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα στο Δήμο μας προς όφελος των πολιτών. Είναι όμως και η μεγάλη δύναμη ανανέωσης που φέρνουν τα πολλά νέα μας στελέχη, οι πάρα πολλοί συμπολίτες μας που για πρώτη φορά θα ασχοληθούν με τα κοινά της πόλης μας μέσα από τη νέα μας μεγάλη δημοτική κίνηση.
Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό ο επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Μανώλης Γραφάκος και κατά σειρά οι δημοτικοί σύμβουλοι Καλλιανιώτης Κώστας, Βλάσσης Σιώμος, Σταυρόπουλος Δημήτρης, Πολιτη Ελένη, Κοσμοπούλου Νατάσα, ο πρώην πρόεδρος του ΚΑΠΗ Μελισσίων Λουκάς Μακρής, ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Λάζος, οι νέοι συμπολίτες μας που συμμετέχουν για πρώτη φορά, ως εκπρόσωποι 30 συμπολιτών, κ. Καπέλος Αλέξανδρος, Στέφανος Ψημένος και Ρενιέρης ΓΙώργος, ο Θέμης Αλατάς, ο συνθέτης Νίκος Στρατηγός οι πρώην αντιδήμαρχοι Μελισσίων Παναγιωτίδης Χρήστος και Χατζηαδάμ Νίκος, ο πρώην Αντιδηλρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Καρβουνάκης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Λεωνίδας Λάζος.
Τέλος παρουσιάστηκε η νέα πολιτική γραμματεία της Δημοτικής Κίνησης που αποτελείται από τους: Γραφάκο Μανώλη, Ζησιμόπουλο Άγγελο, Καλλιωνιώτη Κώστα, Καρβουνάκη Γιώργο, Κολοβού Ντίνα, Λάζο Βασίλη, Ματούση Μιχάλη, Νικολέτο Χάρη και Σιώμο Βλάσση. Χαιρετισμό εκ μέρους της πολιτικής γραμματείας απεύθυναν ο Άγγελος Ζησιμόπουλος, ο Χάρης Νικολέτος και ο Μιχάλης Ματούσης.
Ξεκινάμε δυνατά και απευθύνουμε πλέον ένα διαρκές ανοικτό, έντιμο, ειλικρινές κάλεσμα σε όλους τους συμπολίτες μας που επιθυμούν η πόλη να γυρίσει σελίδα, να αφήσει πίσω την αδράνεια και να πορευθεί μπροστά με στόχο την βελτίωση των συνθηκών ζωής στην πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.