Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Συνάντηση στελεχών της Συμπολιτείας με το Διοικητή του Σισμανογλείου Νοσοκομείου κο Ηλία Καυκά

Αντιπροσωπεία της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ με το Μανώλη Γραφάκο, το Γιώργο Καρβουνάκη, τον Κώστα Καλλιανιώτη, τον Βλάσση Σιώμο, την Ελένη Πολίτη, το Δημήτρη Σταυρόπουλο και τον Ταξιάρχη Μπατζάκη, συναντήθηκε με το διοικητή του Σισμανογλείου Νοσοκομείου κο Ηλία Καυκά.

Η συνάντηση έγινε να πλαίσια επαφών της Συμπολιτείας με παράγοντες του χώρου των νοσοκομείων της περιοχής, ώστε να έχει άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση για τις εξελίξεις και την προοπτική των νοσοκομείων της περιοχής.

Τα στελέχη της Συμπολιτείας τόνισαν την πάγια θέση του συνόλου της τοπικής κοινωνίας, να λειτουργεί αποτελεσματικά το Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ στα Μελίσσια ως Γενικό Νοσοκομείο εντός κύκλου εφημεριών και να παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες στους πολίτες. Ζήτησαν από το Διοικητή στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του να ενισχύσει το Αμαλία Φλέμιγκ με προσωπικό, ώστε σύντομα να μπορέσει να επιτελέσει αποτελεσματικότερα το ρόλο του.

Ο διοικητής του Σισμανογλείου κος Ηλίας Καυκάς, σημείωσε ότι τη θέση της διοίκησης του Σισμανογλείου, είναι ταυτόσημη με αυτή της τοπικής κοινωνίας. Δηλαδή να ενισχυθεί το Νοσοκομείο ως Γενικό Νοσοκομείο εντός κύκλου εφημεριών και παράλληλα να ενδυναμωθεί τόσο με μονάδα αποκατάστασης, όσο και με νέο ειδικό σκοπό, που τώρα μελετάται.

Σημείωσε ότι το νοσοκομείο σταδιακά βελτιώνει τη λειτουργία του και σήμερα λειτουργούν ικανοποιητικά οι βασικές του κλινικές (Παθολογική, Χειρουργική, Καρδιολογική, Ορθοπεδική), ενώ στόχος της διοίκησης του Σισμανογλείου είναι να ενισχυθούν και τα εργαστήρια του Νοσοκομείο.

Οι επαφές των στελεχών της Συμπολιτείας για τα ζητήματα λειτουργίας των δημοσιών νοσοκομείων της περιοχής θα συνεχιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.