Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ο κ. Στεργίου διώκεται για παράβαση καθήκοντος και απιστία στην Υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση και ο Δήμος πληρώνει τους δικηγόρους του!

Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγραφεί η απαίτηση Στεργίου για ανάθεση σε δικηγόρο που θα πληρώνει ο Δήμος, των προσωπικών υποθέσεων του ιδίου και του πρώην αντιδημάρχου του!

Συγκεκριμένα με εισήγηση Δημάρχου, η οικονομική επιτροπή αποφάσισε να αναθέσει σε δικηγόρους την υπεράσπιση του ιδίου για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και απιστίας στην υπηρεσία κατ εξακολούθηση, που παραπέμπεται, καθώς και την υπεράσπιση του συνεργάτη του πρώην Αντιδημάρχου Πεντέλης και Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Μωραΐτη, ο οποίος κατηγορείται για παράνομη υλοτομία!

Είναι αδιανόητο για ενέργειες που δεν έχουν καμμία σχέση με την εκτέλεση των καθηκόντων του Δημάρχου, αλλά αφορούν κακουργηματικές πράξεις που ζημίωσαν το Δήμο, να ζητείται εκταμίευση χρημάτων απο το Δημοτικό ταμείο για κάλυψη του κόστους δικηγόρων.

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ δηλώνει απερίφραστα, ότι με την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου, δεν πρόκειται να αναγνωρίσει τις συγκεκριμένες δαπάνες διότι προσβάλουν το περί δικαίου αίσθημα, επιβαρύνουν αναίτια τους δημότες και δίνουν ένα κάκιστο παράδειγμα εναγκάλισμου της εξουσίας με τα εκάστοτε προσωπικά συμφέροντα των διοικούντων.

Ζητάμε, έστω και τώρα, ο κ. Στεργίου να αναλογιστεί την ευθύνη των πράξεών του και να αναλάβει, όπως κάθε πολίτης, το κόστος υπεράσπισής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.