Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Η ανεπάρκεια και ανικανότητα της διοίκησης Στεργίου «κατάφερε» να διαλύσει τη χορωδία Μελισσίων. Καλούμε τους χορωδούς να μην απογοητεύονται. Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ θα δημιουργήσει άμεσα τη χορωδία Μελισσίων διατηρώντας τον ίδιο ικανό μαέστρο

Η διοίκηση Στεργίου στις τελευταίες μέρες της θητείας της, συνεχίζει το καταστροφικό της έργο.

Μετά τη διάλυση του δημοτικού ιατρείου, του δημοτικού κινηματογράφου, του ΚΕΠ στα Άνω Μελίσσια, των πολιτιστικών κέντρων Μελισσίων και Νέας Πεντέλης, του ΚΑΠΗ Μελισσίων, κ.α. το νέο της θύμα είναι η χορωδία των Μελισσίων.

Ένας θεσμός που εδώ και 10 χρόνια προσέφερε μοναδικές παραστάσεις στην πόλη, χάρισε πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις και έδινε τη δυνατότητα στους χορωδούς συμπολίτες μας να περνούν δημιουργικά το χρόνο τους.

Η ανικανότητα της διοίκησης Στεργίου άφησε απλήρωτο επί χρόνια το μαέστρο της χορωδίας, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ακύρωση προγραμματισμένης εμφάνισης της χορωδίας το προσεχές Σάββατο, λόγω των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του κ. Στεργίου!! Αυτή είναι η μεταχείριση που αντιλαμβάνεται ο κ. Στεργίου και η παρέα του, ότι πρέπει να έχουν οι συμπολίτες μας.

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ καλεί τους χορωδούς να μην απογοητεύονται. Οι μέρες της διοίκησης Στεργίου στο Δήμο είναι μετρημένες. Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ άμεσα θα λειτουργήσει τη χορωδία με τον ίδιο πετυχημένο μαέστρο και θα προσφέρει ξανά ποιοτικές πολιτιστικές στιγμές στους συμπολίτες μας μέσα και από τη χορωδία της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.