Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Απαράδεκτη η κατάσταση στο ρέμα της Αγίου Σίλα στη Νέα Πεντέλη. Εγκατάλειψη, ξερά χόρτα και σκουπίδια καθιστούν ιδιαίτερα επικίνδυνη την περιοχή




Το Σάββατο 4 Αυγούστου το πρωί περπάτησα με το Δημοτικό Σύμβουλο Νέας Πεντέλης Κώστα Καλλιανιώτη, το ρέμα της Αγίου Σίλα ξεκινώντας από την πλατεία Αγίου Σίλα.

Το ρέμα βρισκόταν σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση. Ξερά χόρτα που έπρεπε να κοπούν, πεταμένα σκουπίδια, χαλασμένα παγκάκια και φώτα, συνθέτουν ένα θέαμα που δεν αρμόζει στο κέντρο της Νέας Πεντέλης και καθιστά την περιοχή ιδιαίτερα επικίνδυνη, ακόμα και για πυρκαγιά. Στην ίδια απαράδεκτη κατάσταση ήταν και η πλατεία του Αγίου Σίλα με πολλές κατεστραμμένες πλάκες που είναι πολύ επικίνδυνες για όσους κινούνται πάνω σε αυτή.



Το ρέμα είναι μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους. Με κατάλληλες παρεμβάσεις μπορεί να αποτελέσει περιβαλλοντική όαση για την περιοχή μας. Αποτελεί μοναδικό χώρο περιπάτου όλο το χρόνο για τους κατοίκους της πόλη μας.

Καλείται η δημοτική αρχή να κάνει τη στοιχειώδη δουλειά της και άμεσα να πράξει το αυτονόητο. Να καθαρίσει το ρέμα, να επιδιορθώσει τις βλάβες, να φτιάξει τις πλάκες στην πλατεία Αγίου Σίλα, ώστε ο χώρος να είναι ευπρεπής, προσβάσιμος και ασφαλής στους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.