Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Για μια ακόμα φορά ψεύδεται και παραπληροφορεί τον κόσμο ο κ. Στεργίου

Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές και των τριών Δήμων στις 30/9/2012 που χρηματοδοτήθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών, είναι 4.993.000 ευρώ.

Ο κ. Στεργίου αποκρύπτει ότι ποσό 1.250.000 ευρώ από αυτές αφορούσαν τον πρώην δικό του Δήμο και 490.000 ευρώ το πρώην Δήμο Νέας Πεντέλης, αλλά λόγω της εμπάθειάς του και των ψεμμάτων που λέει συνεχώς, ισχυρίζεται στο ναρκισσιστικού τύπου δελτίο ενημέρωσης που έβγαλε, ότι οι οφειλές αφορούν τον πρώην Δήμο Μελισσίων.

Επίσης λέει ψέμματα ότι έχουν πληρωθεί Μελισσιώτες. Ο κ. Στεργίου έσπευσε να πληρώσει μεγαλοεργολάβους που τους όφειλε ο Δήμος Μελισσίων. Σημειώνεται ότι τα χρέη αυτά δημιουργήθηκαν διότι η πολιτεία χρώσταγε στο Δήμο και στη συνέχεια ο Δήμος χρώσταγε στους εργολάβους.   Ξεχνά βέβαια ο κ. Στεργίου να πει ότι τα έργα που έγιναν επί δικής μας διοίκησης, έχουν ενισχύσει τις υποδομές της πόλης και τα χαίρονται σήμερα οι πολίτες.

Έτσι τα 3.000.000 ευρώ που λέει ότι απορρόφησε, αφορούν κυρίως λίγους μεγάλους εργολάβους, ενώ άφησε για αργότερα τους υπόλοιπους μικρότερους προμηθευτές. Αναμένουμε την πορεία απορρόφησης και των υπόλοιπων ποσών που προορίζονται για τους μικροπρομηθευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.