Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Ερώτημα για τη διαδικασία υδροδότησης της περιοχής Αγίου Δημητρίου Πεντέλης και το κόστος του Δήμου

Οι κάτοικοι της περιοχής Αγίου Δημητρίου Πεντέλης δεν υδροδοτούνται απευθείας από την ΕΥΔΑΠ, αλλά η υδροδότησή τους γίνεται με τη μεσολάβηση του Δήμου.
Προκειμένου να έχουμε πλήρη εικόνα της διαδικασίας που ακολουθείται, αλλά και πιθανού κόστους που επωμίζεται ο Δήμος για το θέμα αυτό, ο συνδυασμός μας μαζί με τον ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Λεωνίδα Λάζο, κατέθεσε στη διοίκηση του Δήμου το ακόλουθο ερώτημα:
«Αιτούμεθα στα πλαίσια της άσκησης των καθηκόντων μας να μας χορηγήσετε τα εξής σχετικά την υδροδότηση της περιοχής του Αγίου Δημητρίου της Δημοτικής Κοινότητας  Πεντέλης:
Α) Τον αριθμό παροχής των μετρητών της ΕΥΔΑΠ που αφορούν την περιοχή αυτή.
Β) Το κόστους που έχει καταβάλει ο Δήμος για την κατανάλωση των συγκεκριμένων παροχών που αφορούν την υδροδότηση της περιοχής, για τα έτη 2009, 2010, 2011 και μέχρι σήμερα για το έτος 2012 και σε ποιους κωδικούς του Προϋπολογισμού και του ισοζυγίου του Δήμου έχουν καταχωρηθεί.
Γ) Τα έσοδα που έχει λάβει ο Δήμος από τους κατοίκους (ή από άλλο ενδιάμεσο φορέα, σύλλογο κλπ) για τα έτη 2009, 2010, 2011 και 2012 μέχρι σήμερα και σε ποιους κωδικούς του Προϋπολογισμού και του ισοζυγίου του Δήμου έχουν καταχωρηθεί.
Δ) Ποιο το τιμολόγιο για την κατανάλωση νερού που πληρώνουν στο Δήμο (η σε ενδιάμεσο φορέα) οι δημότες για την παροχή νερού από την ΕΥΔΑΠ στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Πότε έχει καθοριστεί και με ποια απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και αντίγραφο της απόφασης καθορισμού των τελών που βαρύνει τους δημότες ή τον ενδιάμεσο φορέα αν υπάρχει.
Ε) Αντίγραφο της σύμβασης του Δήμου με τον ενδιάμεσο φορέα που εισπράττει χρήματα από τους δημότες και που ισχύει σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.