Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2013

Η Διοίκηση Στεργίου κατόρθωσε και πάλι το ακατόρθωτο: Έστειλε τα παιδιά στα Σχολεία των Μελισσίων που τελικά μετά τα έκλεισε!! Μοναδικό μέλημα του κ. Στεργίου είναι φαίνεται η τηλεοπτική του προβολή και αδιαφορεί για την αναστάτωση που προξένησε στις οικογένειές τους

Ο Δήμος Πεντέλης εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία ανέφερε: «Κλειστά τα σχολεία στη Πεντέλη και Νέα Πεντέλη.  Λόγω χιονοπτώσεων σήμερα Τρίτη 8-1-2013 τα σχολεία στη Πεντέλη και Νέα Πεντέλη θα παραμείνουν κλειστά.  Τα σχολεία στα Μελίσσια θα λειτουργήσουν κανονικά.»

Ωστόσο δύο ώρες μετά την έναρξη των μαθημάτων, και ενώ οι καιρικές συνθήκες παραμένουν σταθερές,  με απόφαση του Δημάρχου, τα σχολεία των Μελισσίων ενημέρωσαν τους κηδεμόνες των μαθητών ότι πρέπει να παραλάβουν τα παιδιά τους άμεσα διότι τα σχολεία κλείνουν!

Αυτό συνέβη στο 1ο – 6ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων, στο 3ο – 5ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων, στα Νηπιαγωγεία και στο 2ο Γυμνάσιο Μελισσίων.

Πρόκειται για άλλη μια ενέργεια απερισκεψίας που δημιούργησε έντονο πρόβλημα στις οικογένειες ιδιαίτερα των μικρών μαθητών. 

Θεωρούμε ότι όσον αφορά τα σχολεία στην πόλη των Μελισσίων, δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ενιαία στο σύνολό τους, αλλά να γίνεται η σχετική ενημέρωση του Δημάρχου από τον κάθε Διευθυντή και αναλόγως να δίνεται η σχετική εντολή.

Η Διοίκηση Στεργίου όμως, άλλη μία φορά απέδειξε ότι και στο αυτονόητο είναι ικανή να δημιουργεί σύγχυση και να ταλαιπωρεί άδικα τους πολίτες.

Βέβαια ο κ. Στεργίου δεν έχει χρόνο για δουλειά! Απέδειξε για μια ακόμα φορά πόσο ανίκανος και επικίνδυνος είναι. Το μοναδικό που τον ενδιαφέρει είναι η τηλεοπτική του προβολή και η παραπληροφόρηση των πολιτών μέσα από επικοινωνιακά τερτίπια. Ευτυχώς πλέον τον έχουν καταλάβει όλοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.