Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Παραπληροφορεί για ακόμα μια φορά τους πολίτες ο κ. Στεργίου. Η πραγματικότητα για την απόκτηση του οικοπέδου στην οδό Υψηλάντου στα Μελίσσια, είναι ότι οι κ. Γραφάκος και Καρβουνάκης ολοκλήρωσαν το θέμα, ενώ ο κ. Στεργίου απλά εκλήθη και έβαλε την υπογραφή του...

Ενημερώνουμε υπεύθυνα τους πολίτες σχετικά με το οικόπεδο της οδού Υψηλάντου, έναντι του κολυμβητηρίου Μελισσίων, τα εξής:

Ο χώρος δεσμεύθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μελισσίων, μετά από εισήγηση του Μανώλη Γραφάκου, όπου έβαλε το όραμα για την απόκτηση συγκεκριμένων ελευθέρων χώρων στην πόλη.
Η εκτίμηση της αξίας του οικοπέδου έγινε με εκτίμηση του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών του Υπουργείου Οικονομικών μετά από ενέργειες της διοίκησης του Μανώλη Γραφάκου. (Αρ. πρωτ. Φ2514/10414/27-92009).
Ο Μανώλης Γραφάκος και ο πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων (που ήταν ο ιδιοκτήτης της έκτασης) κος Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, συμφώνησαν να αποδεχτούν το τίμημα και η καταβολή του να γίνει τμηματικά, ώστε να μην υπάρξει δανειακή επιβάρυνση του Δήμου.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος μετά το 2011, Γιώργος Καρβουνάκης, συνέχισε τις διαδικασίες που βρήκε και πέτυχε την οριστική έγγραφη συμφωνία με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενώ εξασφάλισε τη χρηματοδότησή  του από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το τέλος 0,50 που είχε επιβάλει η διοίκηση Γραφάκου. (Μόλις ο κ. Καρβουνάκης έφυγε από Αντιδήμαρχος τα έσοδα από το τέλος 0,50 δεν υπάρχουν στο ταμείο του Δήμου).

Ο κ. Στεργίου απλά εκλήθη και έβαλε την υπογραφή του λόγω αρμοδιότητας, δεν ασχολήθηκε με το θέμα ούτε λεπτό, παρά ταύτα επαίρεται ξεδιάντροπα...

Υπομονή συμπολίτες μας, θα τον ανεχθούμε ακόμα 14 εβδομάδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.