Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Εντυπωσιακή η συμμετοχή των συμπολιτών μας στον ετήσιο χορό της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. Όλοι όσοι συμμετέχουμε στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, δεν μας ενώνει η ματαιοδοξία μας για την εξουσία, αλλά η διαπίστωση της ανικανότητας της σημερινής διοίκησης του Δήμου. Μας ενώνει το κοινό πρόγραμμα που έχουμε για την πόλη μας. Θα κερδίσουμε διότι έχουμε το ηθικό πλεονέκτημα

Ασφυκτικά γεμάτο ήταν την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου το βράδυ το κέντρο Μαγγίνας στα Μελίσσια στο χορό που οργάνωσε η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ. Κατά τη διάρκεια του χορού κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συνδυασμού. Η συμμετοχή των συμπολιτών μας ήταν εντυπωσιακή και ξεπέρασε για ακόμα μια φορά κάθε προσδοκία.

Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους που δίνει δύναμη στο συνδυασμό να προχωρήσει πιο δυναμικά τη δράση του για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής στην πόλη μας.

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ δε δημιουργήθηκε από τη ματαιοδοξία των στελεχών της, αλλά από την κοινή τους πεποίθηση ότι η σημερινή διοίκηση του Δήμου δεν ενδιαφέρεται για τίποτε άλλο από το να κρατηθεί στην εξουσία με κάθε τρόπο και μετέρχεται μέσων που δεν εκφράζουν ούτε την πλειοψηφία των αιρετών, ούτε των πολιτών. Δημιουργήθηκε από την ανυπαρξία, ανικανότητα και αναποτελεσματικότητα της διοίκησης σε όλα τα μεγάλα θέματα της πόλης, κυρίως στα πολεοδομικά.  Δεν έχει γίνει στην πόλη απολύτως τίποτε. "Ούτε ένα ευρώ δεν έχει φέρει στο Δήμο η σημερινή διοίκηση".

Είμαι βέβαιος ότι η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ θα κερδίσει τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, διότι έχει ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο πρόγραμμα για την πόλη. Έχει όμως σήμερα το ηθικό πλεονέκτημα, έναντι του κ. Στεργίου, αφού δεν πορεύεται με τις πρακτικές του ’80 και του ’90, τάζοντας θέσεις και ρίχνοντας λάσπη στους αντιπάλους, όπως κάνει κατά κόρο ο ίδιος ο κ. Στεργίου.  Περίτρανη απόδειξη για αυτό είναι το γεγονός ότι η λάσπη που έριξε ο κ. Στεργίου κατέρρευσε.

Έχουμε σαφείς ενδείξεις, που αποδεικνύουν ότι έχουμε τη δυνατότητα να πετύχουμε από την πρώτη Κυριακή, ένα σαφές καθαρό προβάδισμα, ένα αίσιο και νικηφόρο αποτέλεσμα. Καλώ τους πολίτες να συμπαρασταθούν στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, διότι επιλογή της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι να στηρίζεται στην κοινωνία και στους πολίτες και όχι στο σύστημα διαπλοκής, στα μεγάλα επιχειρηματικά, πολιτικά και εκδοτικά συμφέροντα.  Το μήνυμά μας είναι καθαρό: Η επόμενη εκλογική διαδικασία αφορά όλους τους κατοίκους της πόλης.  Μπορούμε καλύτερα, είμαστε καλύτεροι, είμαστε περισσότεροι, έχουμε το ηθικό πλεονέκτημα και για αυτό θα κερδίσουμε.

Στην εκδήλωση μας παραβρέθηκαν όλοι οι Δημοτικοί και τοπικοί Σύμβουλοι της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, τα μέλη της πολιτικής της γραμματείας και όλα της τα στελέχη.

Τέλος μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν εξέχουσες προσωπικότητες της πόλης μας, ο πρώην Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας κ. Άγγελος Ζησιμόπουλος, ο Αντιστράτηγος ε.α. της πυροσβεστικής κ. Τάσος Βλάχος, οι πρώην Αντιδήμαρχοι Μελισσίων Χρήστος Παναγιωτίδης και Νίκος Χατζηαδάμ, οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Μελισσίων κ. Διαμαντής Παππάς, ο κ. Χρήστος Κάζος, ο κ. Χρήστος Ποποβίδης, καθώς και οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Νέας Πεντέλης Νίκος Χριστοδουλόπουλος, Κώστας Μαργαρίτης, Αλέκος Κολαξίδης και η κα Ελένη Κωνσταντοπούλου από τη Νέα Πεντέλη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.