Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Κατέπεσαν όλες οι κατηγορίες κατά του Μανώλη Γραφάκου. Απόλυτα αναμενόμενη ήταν για τα στελέχη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ η απόρριψη από τον εισαγγελέα των κατηγοριών του κ. Στεργίου κατά του Μανώλη Γραφάκου για την οικονομική διαχείριση του πρώην Δήμου Μελισσίων

Η απόρριψη από τον εισαγγελέα ΟΛΩΝ των κατηγοριών του κ. Στεργίου κατά του προσώπου μου σχετικά με την οικονομική διαχείριση του πρώην Δήμου Μελισσίων, ήταν για τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ αναμενόμενη.

Αποτελεί όμως κόλαφο για τον κ. Στεργίου, που για να καλύψει τη διοικητική ανεπάρκειά του, την αναποτελεσματικότητά του, το μηδενικό του έργο και την αδυναμία του να μιλήσει για μέλλον και προτάσεις για την πόλη, εδώ και τρία χρόνια συστηματικά και σκόπιμα λασπολογούσε εναντίον μου.

Κατανοούμε τη δυσχερή θέση του κ. Στεργίου. Το παραμύθι του όμως δεν έχει δράκο.

Εκτός αν ο δράκος είναι ο εισαγγελέας που τον έχει παραπέμψει για πέντε κακουργήματα, καθώς και για παράβαση καθήκοντος και απιστία στην υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση.

Δεν νομιμοποιείται λοιπόν ο κ. Στεργίου να μιλά για ηθική και εντιμότητα. Ο ίδιος έστησε το γήπεδο της ηθικής και έχασε πανηγυρικά σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.