Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Αντιπροσωπεία της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ επισκέφθηκε το Αμαλία Φλέμιγκ και ενημερώθηκε από τη νέα διοικήτρια για τη λειτουργία του Νοσοκομείου Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ μεθοδικά και χωρίς επικοινωνιακές κορώνες, παρεμβαίνει όπου μπορεί για να βοηθήσει τη γρήγορη αποκατάσταση της πλήρους λειτουργίας του Νοσοκομείου

Mε τους δημοτικούς Συμβούλους, Γιώργο Καρβουνάκη και Βλάσση Σιώμο, και το στέλεχος του συνδυασμού Ταξιάρχη Μπατζάκη επισκεφθήκαμε το Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ όπου και συναντηθήκαμε με τη νέα διοικήτρια κα Ζωή Ρακοπούλου.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερωθούμε υπεύθυνα από τη διοίκηση του Νοσοκομείου για την πορεία λειτουργίας του μετά τη διοικητική συνένωση του με το Σισμανόγλειο.

Η διοικήτρια ενημέρωσε πως μετά τη σταδιακή επιστροφή υπαλλήλων του Νοσοκομείου που είχαν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας, ομαλοποιείται η λειτουργία του Νοσοκομείο. Το νοσοκομείο είναι σε εφημερία κάθε τέσσερις μέρες, ενώ λειτουργούν οι κρίσιμες κλινικές, Παθολογική, Χειρουργική, Καρδιολογική και Ορθοπεδική. Σημείωσε όμως ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης της κατάστασης, ώστε το Νοσοκομείο να αυξήσει το επίπεδο των υπηρεσιών του προς τους ασθενείς.

Τα στελέχη της Συμπολιτείας και εγώ προσωπικά τονίσαμε ότι η λειτουργία του Νοσοκομείου έχει ζωτική σημασία για την πόλη και όπως κάναμε μεθοδικά στο παρελθόν, έτσι και τώρα παρακολουθούμε από κοντά την πορεία του και με στοχευμένες παρεμβάσεις, όπου απαιτείται και στο βαθμό που είναι δυνατό, θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε στη γρήγορη αποκατάσταση των όποιων δυσλειτουργιών του Νοσοκομείου.

Οι πρωτοβουλίες των στελεχών της Συμπολιτείας για το θέμα θα συνεχιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.