Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Μόνιμη μηχανή παραγωγής ψεύδους ο Στεργίου. Στην απόλυτη κατάντια και την απώλεια κάθε ηθικής αξίας τον οδηγεί ο πανικός της ήττας. Ενώ δεν έκανε απολύτως τίποτε για το κοιμητήριο των Μελισσίων, σήμερα έβγαλε ανακοίνωση ότι έλυσε το θέμα.

Είναι η απόλυτη κατάντια. Ο πανικός του Στεργίου από τη βέβαιη ήττα του στις εκλογές τον έχει κάνει να χάσει κάθε ηθική αξία. (Αν είχε ποτέ φυσικά).

Ενώ δεν έκανε απολύτως τίποτε για το Kοιμητήριο των Μελισσίων, σήμερα έβγαλε ανακοίνωση ότι έλυσε το θέμα.

Ποτέ στη διαδρομή μου δεν διεκδίκησα δάφνες άλλων, πάντα με ευπρέπεια, ήθος και μεγαλοψυχία αναγνώριζα στους άλλους τη θετική τους συνεισφορά.

Όπως το κάνω αυτό, έτσι κι εγώ επιθυμώ να μην εκμεταλλεύονται κάποιοι τη δική μου δουλειά και να την οικειοποιούνται.

Ο Στεργίου σήμερα απέδειξε περίπτρανα πόσο πολιτικός αλήτης και πολιτικός απατεώνας είναι. Πόσο επικίνδυνος και ακατάλληλος είναι για την πόλη, τους κατοίκους της, τους υπαλλήλους στο Δήμο.

Το θέμα της νομιμοποίησης του Κοιμητηρίου Μελισσίων λύνεται μετά από περάμβαση δική μου και του Χρήστου Παναγιωτίδη, πρώην Αντιδημάρχου Μελισσίων.

Με στοχευμένες έγγραφες παρεμβάσεις μας, προς το Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, προς το γραφείο του κ. Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και προς το ΥΠΕΚΑ, πετύχαμε να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση του θέματος σε νομοσχέδιο του αρμόδιου Υπουργείου μετά και από συνεργασία με τις αρμόδιες δασικές υπηρεσίες. Το σχέδιο νόμου βρίσκεται στη νομοπαρασκευστική επιτροπή όπως έχω ενημερώσει εδώ και λίγες μέρες και ψηφίστηκε στις 6/2.

Σε Έκτακτη Συνέντευξη Τύπου που θα κάνω για το θέμα την προσεχή Τρίτη, θα δώσω στη δημοσιότητα όλα τα έγγραφα.

Το θετικό για την πόλη, είναι ότι πλέον το θέμα της νομιμοποίησης του Κοιμητηρίου της πόλης των Μελισσίων, αλλά και της Πεντέλης, οδεύει προς λύση.

Αφήνω το Στεργίου στα ψέμματά του. Καλώ τους πολίτες να αντιληφθούν την ανήθικη και πρόστυχη συμεριφορά του και να κατανοήσουν ότι έχουμε να κάνουμε με μια μόνιμη μηχανή παραγωγής ψεύδους και σκόπιμης και διαρκούς παραποίησης της πραγματικότητας.

Θα τον ανεχθούμε ακόμα 100 μέρες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.