Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Εντυπωσιακή η συμμετοχή των συμπολιτών μας στο χορό που διοργάνωσε ο συνδυασμός μας

Ασφυκτικά γεμάτο ήταν το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου το βράδυ το κέντρο Μαγγίνας στα Μελίσσια στο χορό που οργάνωσε ο συνδυασμός μας. Κατά τη διάρκεια του χορού κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα μας. Η συμμετοχή των συμπολιτών μας ήταν εντυπωσιακή και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Στο σύντομο χαιρετισμό μου ευχαρίστησα τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους που για ακόμα μια φορά έδωσε δύναμη στο συνδυασμό να προχωρήσει πιο δυναμικά τη δράση του για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής στην πόλη μας.

Τόνισα ότι η αυτοδιοίκηση μετά την ενδυναμωσή της με το Σχέδιο Καλλικράτης, έχει σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει και ιδιαίτερα στο δήμο μας που έχει και την ευθύνη του πεντελικού βουνού. Αυτό το ρόλο να τον επιτελέσει καλύτερα στο δήμο μας μπορεί μια μεγάλη δημοτική κίνηση με στελέχη ικανά που έχουν διάθεση να προσφέρουν στα κοινά της πόλης μας. “Δεν έχουμε την πολυτέλεια των τεχνικών διαχωρισμών του παρελθόντος” τόνισα χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι δημιουργία μιας ευρείας και πλατιάς συνεργασίας είναι ο κύριος στόχος εμού του ιδίου και των στελεχών που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και έκαναν χαιρετισμό ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων και πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ κ. Νικήτας Κακλαμάνης, ο δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γιώργος Κουράσης, ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Μιλτιάδης Καρπέτας, ο πρώην Δήμαρχος Πεύκης κ. Παύλος Καμάρας και ο πρώην Αντιδήμαρχος Πεντέλης κ. Γιώργος Καρβουνάκης.

Δείτε videos από την εκδήλωση στα παρακάτω links:

Link A
Link B

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.