Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Πρέπει να ξεχωρίζουμε την ήρα από το στάρι

Σε δημόσια συγκεντρωση του συνδυασμού μας στις 4/11/2012, είχα πει οτι εγώ, ο Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και ο Αντώνης ο Φειδοπιάστης, δεν είμαστε ίδιοι με τον κ. Στεργίου. Αυτή μου η θέση ειναι σταθερή. Έχω μάθει να ξεχωρίζω την ηρα από το στάρι και σε καμμιά περιπτωση δεν θα βάλω στο ίδιο τσουβάλι με το Στεργιου και την παρέα του, το Δημοσθένη και τον Αντώνη, που παρά τις όποιες μικρές ή μεγάλες διαφορές μας, μπορούμε να συνεννοηθούμε για θέματα θεσμών, λειτουργίας του Δημου και κυριως μπορούμε να συνεργαστούμε αποτελεσματικά για τα μεγάλα θέματα της πόλης.

Η δημόσια τοποθέτηση του Λεωνίδα Λάζου, σε σχέση με μένα και το Στεγιου με χαροποίησε. Ο Λεωνιδας για μια ακόμα φορά έδειξε ότι έχει το θάρρος της γνώμης του, γνώμη που τη λέει δυνατά, χωρίς ιδιοτέλεια και χωρίς δεύτερες σκέψεις στο πίσω μέρος του μυαλού του.

Είμαι πραγματικά χαρούμενος που δουλεύουμε από κοινού το ιδιοκτησιακό του Πεντελικού. Θα πετύχουμε στην προσπάθεια αυτή και είμαστε ανοικτοί να πλαισιώσουν αυτό τον αγώνα, όλοι εκείνοι που δεν είναι στο ίδιο τσουβάλι με το Στεργιου, που διαχρονικά βάζει πλάτη στις παράνομες διεκδικήσεις της μονής Πεντέλης, σε βάρος των συμφερόντων του Πεντελικού, των πολιτών και το περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.