Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Παρωδία η λογοδοσία Στεργίου. Ελάχιστοι οι παρευρισκόμενοι - Απούσα η τοπική κοινωνία

Ελάχιστοι ήταν οι πολίτες που παρευρέθηκαν στη λογοδοσία της δημοτικής αρχής. Το στοιχείο αυτό πρέπει να προβληματίσει τη διοίκηση, δεδομένου ότι η εμπαθή της στάση απέναντι στην προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Μελισσίων, όχι μόνο δεν πείθει τους πολίτες, αλλά τους απωθεί από τα κοινά.

Η χθεσινή λογοδοσία έδειξε για μια ακόμα φορά τον παλαιοκομματικό τρόπο που πορεύεται ο κ. Στεργίου. Ρεβανσισμός, ψέματα και υπερβολές, στήσιμο διαδικασίας ώστε να μην ακουστούν διαφορετικές απόψεις, φθηνοί εξυπνακισμοί που δεν αξίζουν καν σχολιασμό, υποσχέσεις για το μέλλον και ανύπαρκτο έργο.

Το χειρότερο όλων όμως η φιέστα φαραωνικού τύπου για να ικανοποιήσει το ναρκισσισμό του κ. Στεργίου, ο οποίος σε ένα παραλήρημα μεγαλομανίας χαρακτήρισε τον εαυτό του "παγκόσμιο φαινόμενο"!!!

Η πολίτες όμως έδωσαν απάντηση στον κ. Στεργίου. Τον αγνόησαν και του γύρισαν για ακόμα μια φορά την πλάτη. Ελπίζουμε να το κατάλαβε.

Είναι προφανές ότι ο κ. Στεργίου σε 20 μήνες θα αποτελεί παρελθόν. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε μπροστά, με βασικό μας μέλημα την ανάδειξη μεγάλων θεμάτων της πόλης και τη διαμόρφωση ενός προγράμματος για το Δήμο μας που θα μπορέσει να υλοποιηθεί και να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.