Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Κοινή προσπάθεια από το σύνολο της αντιπολίτευσης για τέσσερα μεγάλα θέματα της πόλης. Τα ζητήματα της παραμονής του Νοσοκομείου Τσαγκάρη στα Μελίσσια, της διεκδίκησης του δασικού χώρου Παπαδημητρίου, της αξιοποίησης του ΝΙΕΘ προς όφελος των πολιτών και της έλευσης του ΜΕΤΡΟ στην πόλη, αποφασίσαμε να τα αντιμετωπίσουμε από κοινού με τις άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης και τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους


Σημαντικές κοινές πρωτοβουλίες για τη διασφάλιση της δημοκρατικής λειτουργίας των θεσμών στην πόλη και τη διεκδίκηση τεσσάρων μεγάλων θεμάτων, ανακοινώσαμε μαζί με τους δημοτικούς συνδυασμούς «Ανθρώπινη Πολιτεία» του κ. Παπακωνσταντίνου, «Πεντέλη  εν δράσει» του κ. Αντώνη Φειδοπιάστη και τους ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους Λεωνίδα Λάζο, Κώστα Τζουμάκα και Βασίλη Λάζο.

Με την από κοινού αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων, στέλνουμε ελπιδοφόρο μήνυμα στην τοπική κοινωνία και δείχνουμε ότι στα μεγάλα θέματα που απασχολούν τους πολίτες οι δημοτικοί σύμβουλοι, παρά τη διαφορετικές απόψεις που έχουν, μπορούν να συμπορεύονται και να  διεκδικούν την επίλυσή τους από κοινού.

Εκτιμούμε ότι η ομαδική δουλειά και η ενασχόληση πολλών σοβαρών και ικανών ανθρώπων με τα τέσσερα θέματα που αρχικά βάλαμε ως στόχο να προωθήσουμε, δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις ώστε αυτά να έχουν θετική έκβαση υπέρ των πολιτών. Άλλωστε η επιτυχία που είχε η ίδια ομάδα ανθρώπων στο θέμα των φωτοβολταϊκών στο Πεντελικό, αποτελεί θετικό προηγούμενο και δείχνει ότι η από κοινού αντιμετώπιση μεγάλων θεμάτων είναι αποτελεσματικότερη.
Σε ότι αφορά το συνδυασμό μας, γνωστοποιούμε ότι για αυτά τα ζητήματα στο εξής θα εναρμονίσει τη δράση του και τις δημόσιες τοποθετήσεις του, μέσα από την κοινή προσπάθεια που ανακοινώσαμε με τους συναδέλφους μας.
 
Δείτε το Video της Συνέντευξης (από το thessi.gr)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.