Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση διαλόγου με τους πολίτες της Νέας Πεντέλης για τη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου παρεμβάσεων για την περιοχή. Πάνω από 150 πολίτες συμμετείχαν στη διαδικασία


Η πρώτη φάση του διαλόγου του συνδυασμού μας για τα ζητήματα της Νέας Πεντέλης ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Πάνω από 150 πολίτες απάντησαν, η πλειοψηφία τους ηλεκτρονικά, στο σχετικό ερωτηματολόγιο που είχε εκδόσει ο συνδυασμός μας.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους συμμετείχαν στη διαδικασία αυτή.
Τα βασικότερα θέματα που επεσήμαναν οι πολίτες της Νέας Πεντέλης στις απαντήσεις τους είναι η στάθμευση και η κυκλοφορία στην περιοχή της Πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου, η έλλειψη ελεύθερων χώρων και χώρων αθλητισμού, το πρόβλημα της σχολικής στέγης για το δημοτικό σχολείο, η κακή κατάσταση σε πεζοδρόμια και δρόμους, το πρόβλημα της διαμπερούς κυκλοφορίας, ενώ επισημάνθηκαν προβλήματα στην καθαριότητα και στην εξυπηρέτηση των πολιτών από τις υπηρεσίες του Δήμου.
Ο συνδυασμός μας θα μελετήσει και θα αξιολογήσει τις απαντήσεις των κατοίκων της περιοχής και σε συνδυασμό με τα θέματα που έχουν επισημάνει οι φορείς της πόλης, θα προχωρήσει στη δεύτερη φάση της διαδικασίες στη διατύπωση συγκεκριμένων προτάσεων για την περιοχή. Στόχος μας είναι οι προτάσεις αυτές να έχουν διαμορφωθεί μέχρι τέλος του 2012 ώστε στις αρχές του 2013 να τεθούν ξανά στους δημότες για να εκφράσουν τις απόψεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.