Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Άνιση μεταχείριση σε βάρος των μελών ΚΑΠΗ από τα Μελίσσια

Έχουμε αναφορές από δημότες Μελισσίων για διακριτική και άνιση μεταχείριση των μελών του ΚΑΠΗ στα Μελίσσια.
Πιο συγκεκριμένα οι αναφορές αφορούν:
·         Το γεγονός ότι στις δωρεάν εκδρομές που οργανώνει το ΚΑΠΗ Μελισσίων, πηγαίνουν και μη δημότες, σε τέτοιο βαθμό που οι δημότες να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν. Η θέση μας είναι ότι οι δωρεάν εκδρομές αφορούν μόνο τους δημότες του Δήμου Πεντέλης και κανένα ετεροδημότη.
·         Το γεγονός ότι υπάρχει η δυνατότητα σε μέλη του ΚΑΠΗ της Πεντέλης να μπορούν να πάνε εκδρομές που οργανώνει το ΚΑΠΗ των Μελισσίων, ενώ αντιθέτως μέλη του ΚΑΠΗ των Μελισσίων δεν μπορούν να πάνε εκδρομές που οργανώνει το ΚΑΠΗ Πεντέλης. Η θέση μας είναι ότι όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ και των τριών Δήμων, πρέπει να μπορούν να πηγαίνουν στις εκδρομές που οργανώνονται από κάθε ένα ΚΑΠΗ της πόλης μας.
·         Το γεγονός ότι ενώ προσφέρεται δωρεάν διδασκαλία ζωγραφικής στο κεντρικό ΚΑΠΗ Μελισσίων, ζητούνται χρήματα από μέλη του ΚΑΠΗ για να παρακολουθούν μαθήματα ζωγραφικής με άλλη δασκάλα στο παράρτημα του ΚΑΠΗ στην οδό Νάξου (20 ευρώ το μήνα).
Καλούμε τη διοίκηση να διορθώσει το συντομότερο τις ανισότητες αυτές. Οι συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας πρέπει να έχουν όλοι την ίδια δυνατότητα πρόσβασης στις υπηρεσίες που προσφέρουν τα ΚΑΠΗ της πόλης χωρίς τοπικές διακρίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.