Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Παραμένει άλυτο το ζήτημα της μεταφοράς της Λαϊκής Αγοράς Νέας Πεντέλης, που όπως είχε υποσχεθεί ο κ. Στεργίου το Φεβρουάριο θα είχε ολοκληρωθεί σε 2 μήνες

Στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης στις 1/10/2012, η διοίκηση Στεργίου επανέφερε για μια ακόμη φορά το ζήτημα της μεταφοράς της Λαϊκής Αγοράς Νέας Πεντέλης. Μεταφορά που όπως είχε υποσχεθεί ο κ. Στεργίου το Φεβρουάριο θα είχε ολοκληρωθεί σε 2 μήνες.

Η εισήγηση της διοίκησης, ήταν ακριβώς ίδια με την εισήγηση που αποσύρθηκε από τη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Πεντέλης τον Ιούνιο με το σκεπτικό να εμπλουτιστεί με χάρτη της τοποθεσίας μετεγκατάστασης, οικονομοτεχνική μελέτη για το κόστος κατασκευής του έργου καθώς και κυκλοφοριακή μελέτη της υπό διαμόρφωση περιοχής στο τέρμα της οδού Περικλέους που προτείνει η Διοίκηση.

Από το έγγραφο της εισήγησης απουσίαζαν και πάλι τα σχετικά στοιχεία και το τοπικό συμβούλιο κλήθηκε να αποφασίσει με βάση την πρόχειρη αυτή εισήγηση και να υπερψηφίσει τη σχετική πρόταση προκειμένου να προωθηθεί στον Οργανισμό Λαϊκών Αγορών και στα εμπλεκόμενα Υπουργεία.

Ο Συνδυασμός μας στηρίζει απόλυτα τη μετεγκατάσταση της Λαϊκής Αγοράς Νέας Πεντέλης πλην όμως σε μια τοποθεσία που όχι μόνο δε θα οχλεί τους περίοικους, αλλά θα έχει τις προϋποθέσεις να μετεγκατασταθεί και θα έχει τη σύμφωνη γνώμη του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών.

Παρά το ότι δείξαμε την ανοχή μας στην πρόταση Στεργίου, τη θεωρούμε ανεδαφική και μη υλοποιήσιμη. Η πρόταση έχει πολλά προβλήματα μεταξύ των οποίων το ότι βρίσκεται σε περιοχή που το δασαρχείο θεωρεί δασική, υπάρχει έλλειψη συγκοινωνίας ΟΑΣΑ, έλλειψη χώρου στάθμευσης, είναι περιοχή εκτεθειμένη σε ακραία καιρικά φαινόμενα κ.α.

Λυπούμαστε αλλά για μια ακόμα φορά ο κ. Στεργίου αναλώνεται σε κινήσεις εντυπωσιασμού και παίζει θέατρο σκιών, ενώ γνωρίζει την ανεδαφικότητα των προτάσεών του. Το ζητούμενο για τη διοίκηση είναι να φέρνει αποτέλεσμα και στο συγκεκριμένο ζήτημα η διοίκηση Στεργίου είναι αναποτελεσματική εδώ και 21 μήνες, μη τηρώντας για μια ακόμα φορά τις προεκλογικές της υποσχέσεις που έχουν ως αποτέλεσμα ο πολίτης να παραμένει αντιμέτωπος με τα ίδια προβλήματα που η διοίκηση Στεργίου υποσχέθηκε να επιλύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.