Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του συνδυασμού μας για τα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν την πόλη. Χθες αντιπροσωπεία μας στο νοσοκομείο Παπαδημητρίου, σήμερα στο Κέντρο ημέρας της ΕΠΑΨΥ στα Μελίσσια



Στήριξη της κινητοποίησης των εργαζομένων στο Παπαδημητρίου για διατήρηση του νοσοκομείου την Τρίτη 30/10

Αντιπροσωπεία μας βρέθηκε χθες και στήριξε την κινητοποίηση των εργαζόμενων υπέρ της παραμονής του Νοσοκομείου. Η κα Νατάσα Κοσμοπούλου στο χαιρετισμό της τόνισε ότι η πρόταση της αντιπολίτευσης του Δήμου Πεντέλης είναι να δημιουργηθεί ένα κέντρο πρωτοβάθμιας περίθαλψης στο χώρο που θα λειτουργεί συμπληρωματικά με τα Σισμανόγλειο Νοσοκομείο και το Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ.

Στη συγκέντρωση εμφανίστηκε και ο μονίμως απών κ. Στεργίου, για τον οποίον πλέον δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να αποτυπώσουν την υποκριτική συμπεριφορά του. Ήταν η τραγική φιγούρα της κινητοποίησης... Ενώ είναι απών εδώ και δύο χρόνια μη κάνοντας απολύτως τίποτε για το θέμα, χθες παρευρέθηκε και ψέλλισε τελικά ότι στηρίζει την ήδη διατυπωμένη εδώ και ένα μήνα θέση όλων των συνδυασμών της αντιπολίτευσης του Δήμου, για δημιουργία κέντρου πρωτοβάθμιας περίθαλψης στο χώρο. Κάλλιο αργά παρά ποτέ..

Επίσκεψη στο κέντρο Ημέρας της ΕΠΑΨΥ στα Μελίσσια την Τετάρτη 31/10

Αντιπροσωπεία του συνδυασμού μας αποτελούμενη από τους δημοτικούς συμβούλους Κώστα Καλλιανιώτη και Δημήτρη Σταυρόπουλο και τον τοπικό σύμβουλο Μελισσίων κ. Νίκο Δροσάτο επισκέφθηκε το κέντρο ημέρας ΕΠΑΨΥ στα Μελίσσια. Έγινε ενημέρωση από την διεύθυνση του κέντρου για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το κέντρο λόγω έλλειψης κρατικής χρηματοδότησης από τον περασμένο Ιούνιο. 

Έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για το θέμα και ορίστηκε νέα συνάντηση τις επόμενες μέρες προκειμένου να διαμορφωθούν συγκεκριμένες προτάσεις, κοινά αποδεκτές που θα διασφάλιζαν την παροχή των υπηρεσιών που παρέχει σήμερα το κέντρο στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη στήριξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.