Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Δεν αφορά τους εργαζόμενους του Δήμου μας το πρόγραμμα μετακινήσεων του Υπουργείου. Οφείλει να ζητήσει συγνώμη ο κ. Στεργίου από τους εργαζομένους που χωρίς λόγο τους προξένησε ιδιαίτερη αναστάτωση

Όπως περιμέναμε και όπως είχαμε ανακοινώσει, το μέτρο της μεταφοράς προσωπικού δεν αφορούσε το Δήμο μας. Η διευκρινιστική εγκύκλιος του Υπουργείου κλείνει το θέμα οριστικά. Δυστυχώς το ζήτημα το προξένησε ο ερασιτεχνικός, άτσαλος και άκομψος τρόπος χειρισμού που έκανε ο κ. Στεργίου.

Ο κ. Στεργίου το λιγότερο που πρέπει να κάνει είναι να ζητήσει συγνώμη από τους εργαζομένους που με δική του ευθύνη και χωρίς να του το ζητήσει κανείς, συμπεριέλαβε στη γνωστή λίστα που κυκλοφορούσε στο Δημαρχείο την περασμένη Παρασκευή. Να ζητήσει συγνώμη από αυτούς και τις οικογένειές τους για την ανησυχία που τους προξένισε.

Όσο για τους εργαζόμενους του Δήμου, στο σύνολο τους, καλό είναι στο εξής να προσέχουν και να μην λαμβάνουν υπόψη τους στα σοβαρά αυτά που λέει και διαδίδει ο κ. Στεργίου και τα παπαγαλάκια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.