Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Υπόθεση Κοιμητηρίου Μελισσίων. Ο κ. Στεργίου ήταν ανύπαρκτος, η δικαστική απόφαση βασίστηκε στην αναφορά μας στην αποκεντρωμένη διοίκηση Αττικής και ο κ. Στεργίου λέει ότι οι αγώνες του δικαιώθηκαν!! Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια!!

Κατανοώ την εμπάθεια που έχει ο κ. Στεργίου στο πρόσωπό μου. Είναι γνωστή πλέον στους πάντες.

Κατανοώ τις εμμονές του και το γεγονός ότι λέει συνειδητά ψέματα. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του και οι πρακτικές του.

Κατανοώ ότι κάθε φορά που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, παραληρεί σε βαθμό που αγγίζει την ψυχική διαταραχή!

Δεν κατανοώ όμως πώς πανηγυρίζει ότι οι αγώνες του για το κοιμητήριο Μελισσίων δικαιώθηκαν, τη στιγμή που δεν έκανε τίποτε και η δικαστική απόφαση του ειρηνοδικείου Αμαρουσίου αναφέρει ρητά:

"Συνεκδικάζει την ανακοπή με την προφορικά ασκηθείσα πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του ανακόπτοντος. (Αφορά την παρέμβαση που έκανε η κα Κοσμοπούλου)
Αναστέλλει την συζήτηση της υπόθεσης έως ότου εκδοθεί από την αρμόδια διοικητική αρχή και συγκεκριμένα του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής απόφαση που δεν θα μπορεί να προβληθεί, επί του από 08/08/2012 και υπ' αριθ. πρωτ. 41793/37158/14-09-2012 υπό ζητήματος του πρώην Δημάρχου Μελισσίων, ως επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Πεντέλης (πρώην Δήμου Μελισσίων)."


Τι μπορεί να πει κανείς, ο ορισμός του ψέματος και της παραποίησης της πραγματικότητας!!

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια!!

Υ.Γ. Στα ψέματα του κ. Στεργίου έχουμε απαντήσει πολλές φορές και οι απαντήσεις μας είναι ανηρτημένες στην ιστοσελίδα μας. Δεν ασχολούμαστε άλλο με την αστεία και ανούσια προπαγάνδα του και τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας που συστηματικά επιχειρεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.