Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Στη δημιουργία ενός νέου μεγάλου συνδυασμού που θα εκφράσει την πλειοψηφία της τοπικής κοινωνίας στις προσεχείς εκλογές, προχωρούμε με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Λάζο και τα στελέχη της Πεντέλης στο Ύψος της. Ανοικτό κάλεσμα σε αιρετούς και πολίτες

Νέα σελίδα στα αυτοδιοικητικά πράγματα της πόλης άνοιξε με την προοπτική δημιουργίας ενός μεγάλου πολυσυλλεκτικού συνδυασμού που θα εκφράσει την πλειοψηφία της κοινωνίας, που ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη τύπου ο Μανώλης Γραφάκος ο Βασίλης Λάζος και τα στελέχη του συνδυασμού η Πεντέλη στο Ύψος της.

Η ανάγκη δημιουργίας ευρείας συνεργασίας δυνάμεων και πολιτών προκύπτει από το γεγονός ότι ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη χώρα μας συνεχώς θα ενισχύεται και θα αποκτά δυνατότητες και αρμοδιότητες που μπορούν να βελτιώσουν ουσιαστικά τις συνθήκες ζωής των πολιτών.

Η αυτοδιοίκηση του αύριο για να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στο ρόλο αυτό πρέπει να είναι στελεχωμένη με πολλά ικανά στελέχη, να διαθέτει όραμα, ικανότητες να το πραγματοποιήσει, να είναι αποτελεσματική έτσι ώστε να απαντά στα σημερινά προβλήματα των πολιτών. Πρέπει να μην έχει τις παθογένειες του πολιτικού μας συστήματος και οφείλει να βασίζεται στη σύνθεση και τη συνεργασία πολιτών και αιρετών από όλες τις πολιτικές αποχρώσεις για το καλό της πόλης.

Σύμφωνα με το Μανώλη Γραφάκο μέριμνα της αυριανής διοίκησης του Δήμου Πεντέλης πρέπει να είναι η κοινωνική πρόνοια και συνοχή, η αποτελεσματικότητα στο να επιλύει θέματα των πολιτών, η ικανότητά της να αντλεί πόρους από το ΕΣΠΑ και άλλα χρηματοδοτικά προγράμματα και η τόλμη στη χάραξη πολεοδομικής πολιτικής.

Ο Βασίλης Λάζος είπε ότι ξεκινάμε μαζί, από αύριο κιόλας να δημιουργήσουμε αυτή τη νέα μεγάλη δημοτική παράταξη και να σηκώσουμε τον αυτοδιοικητικό σταυρό για να δώσουμε στην κοινωνία αυτό που της αξίζει. 

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να αγκαλιάσει όσο το δυνατό περισσότερους πολίτες και αιρετούς που έχουν διάθεση να προσφέρουν στην πόλη μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο συνεργασίας, ώστε ως αυριανή διοίκηση αυτός ο νέος μεγάλος πολυσυλλεκτικός συνδυασμός να ανταποκριθεί τις ελπίδες και στις προσδοκίες των πολιτών.

Δείτε το video από τη συνέντευξη εδώ:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qQCWk8nQcuA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.