Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Κατατέθηκε νέα αίτηση στον Γεν. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Καλόγερόπουλο Δημήτριο, συνοδευόμενη από νέα στοιχεία, με την οποία ζητείται η σύσταση της επιτροπής του Ν.1811



Κατατέθηκε στις 16/7/2013 αίτηση στον Γεν. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Καλογερόπουλο Δημήτριο με την οποία μέλη της επιτροπής, αιρετοί και πρώην αιρετοί, ζητούν τη σύσταση της επιτροπής του άρθρου 2 του Νόμου 1811, για το διαχωρισμό των δημοσίων δασικών εκτάσεων από τις εκτάσεις που διεκδικεί η Μονή Πεντέλη στο Πεντελικό.

Στην αίτηση επισυνάπτονται έγγραφα από τη συγκρότηση και λειτουργία της αντίστοιχης επιτροπής το 1989 στο Νομό Βοιωτίας, επί μητροπολίτου του σημερινού Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου, καθώς και πρόσφατα έγγραφα του ΥΠΕΚΑ και της Γενικής Διεύθυνσης Δασών, στα οποία ρητά αναφέρεται ότι οι διατάξεις του Νόμου 1811 είναι σε ισχύ και αρμόδιοι σήμερα για τη σύσταση της επιτροπής είναι οι Γενικοί Γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.

Την αίτηση υπογράφουν αιρετοί και πρώην αιρετοί (μεταξύ των οποίων οι πρώην Αντιδήμαρχοι Μελισσίων κ. Παναγιωτίδης Χρήστος και Χατζηαδάμ Νίκος).

Ενημερώνουμε ότι νέα μέλη της επιτροπής από την περιοχή του Δήμου Πεντέλης είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Καλαποθαράκος Χρήστος, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Πεντέλης κα Ειρήνη Ρήγου, οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Νέας Πεντέλης Μάρκος Δρόσος και Μελισσίων Σαρρής Νίκος, καθώς και πολίτες εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης. Η διεύρυνση της επιτροπής συνεχίζεται.

Από το γραφείο τύπου της Πρωτοβουλίας 1811 ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.