Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Ανίκανη η διοίκηση Στεργίου να αντιμετωπίσει τολμηρά τα μεγάλα θέματα της πόλης και προβαίνει σε αποσπασματικές παρεμβάσεις

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο η διοίκηση Στεργίου έφερε πρόταση για μονοδρόμηση της οδού Εθνικής Αντιστάσεως από την οδό Αγίας Παρασκευής μέχρι την οδό Χρυσ. Σμύρνης.

Άλλη μια απόδειξη του αποσπασματικού τρόπου που αντιμετωπίζει τα θέματα. Δεν τολμά να προχωρήσει σε μια ολοκληρωμένη συνολική κυκλοφοριακή μελέτη με ρυθμίσεις για το σύνολο των προβλημάτων κυκλοφορίας και στάθμευσης στην περιοχή της Νέας Πεντέλης.

Πιο συγκεκριμένα στην περιοχή εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής, επέλεξε να προχωρήσει σε μονοδρόμηση ενός μόνο δρόμου 50 μέτρων, αντί να αντιμετωπίσει τολμηρά και ολοκληρωμένα το κυκλοφοριακό πρόβλημα που υπάρχει μεταξύ των οδών Αγίας Παρασκευής, 25ης Μαρτίου, Ηρώων Πολυτεχνείου και 28ης Οκτωβρίου.

Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να υπάρξει ολοκληρωμένη κυκλοφοριακή μελέτη στη Νέα Πεντέλη που θα αντιμετωπίζει τολμηρά τα προβλήματα της στάθμευσης και κυκλοφορίας των οχημάτων στην πόλη.

Σε ότι δε αφορά τους εσωτερικούς δρόμους που περικλείονται από τις οδούς Αγίας Παρασκευής, 25ης Μαρτίου, Ηρώων Πολυτεχνείου και 28ης Οκτωβρίου, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα στενοί, πρέπει όλοι να μονοδρομηθούν σύμφωνα με την κυκλοφοριακή μελέτη της περιοχής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.