Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ο κ. Στεργίου έχει επιλέξει συνειδητά την όξυνση νομίζοντας ότι έτσι θα αποφύγει την εκλογική του συντριβή



Είναι προφανές ότι ο κ. Στεργίου προκειμένου να καλύψει την ανεπάρκειά του και την παντελή έλλειψη έργου από τη διοίκησή του, έχει επιλέξει την οξεία πόλωση στην πορεία του προς τις εκλογές.

Η χαμένη τετραετία που διαπιστώνουν όλο και περισσότερο οι πολίτες, η έλλειψη έργου και η στασιμότητα σε όλες τις δημοτικές υποθέσεις, τον οδηγούν να λέει συνέχεια τις ίδιες ανοησίες. Εδώ και 2,5 χρόνια λέει τα ίδια και τα ίδια, παρόλο που έχει λάβει δημόσιες απαντήσεις οι οποίες είναι δημοσιευμένες στην ιστοσελίδα μας στο διαδίκτυο. Περσινά ξινά σταφύλια λοιπόν "φίλτατε" κ. Στεργίου. 

Το μόνο που καταφέρνει με αυτή του την τακτική είναι να γίνεται γραφικός, βαρετός και να χάνει φίλους και στελέχη που έρχονται προς τα εμάς. Τον ευχαριστούμε θερμά για αυτή του την υπηρεσία.

Κατανοούμε βέβαια τη δυσχερή του θέση. Για όσα μας κατηγορεί, θα κληθεί να δώσει από το Σεπτέμβριο συγκεκριμένες απαντήσεις. Ξέρει καλυτέρα από τον κάθε ένα, ότι με το να χαρίσει δημοτικά τέλη 1.000.000 ευρώ το χρόνο στις Τράπεζες και στις μεγάλες επιχειρήσεις, έχει μειώσει τα τακτικά έσοδα του δήμου, έχει δημιουργήσει λειτουργικά ελλείμματα, έχει μειώσει επικίνδυνα τα διαθέσιμα του Δήμου, με αποτέλεσμα ο Δήμος να οδηγείται στα βράχια, συνέπεια των απαράδεκτων επιλογών του. 

Γνωρίζει επίσης ότι τα μεγάλα ανοικτά θέματα της θητείας του στην Παλαιά Πεντέλη, όπως της μη είσπραξης ΤΑΠ από τους κατοίκους επί μια δεκαετία, που είχε απώλεια εσόδων για το Δήμο 1,2 εκατ. ευρώ και τα χρήματα που εισέπραξε παράνομα από τους δημότες για αγωγούς αποχέτευσης 1,5 εκατ. ευρώ, τα οποία θα κληθεί να επιστρέψει ο Δήμος, το οδηγούν σε δικαστικες πειρπέτειες που πιθανά να οδηγήσουν ακόμα και στην έκπτωση από το αξίωμά του για το βαρύτατο αδίκημα της μη βεβαίωσης εσόδων ΤΑΠ ύψους 250.000 ευρώ στους κατοίκους της Παλαιάς Πεντέλης.

Κατανοούμε λοιπόν τον πανικό ενός ανθρώπου που καταρρέει,  που δεν έχει κανένα όραμα για το μέλλον της πόλης, που αδυνατεί να παρακολουθήσει τις σύγχρονες εξελίξεις στην αυτοδιοίκηση και στην κοινωνία. Θα υπομείνουμε την όξυνσή του και τα ψέματά του για 9 μήνες ακόμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.