Πρώην Δήμαρχος Μελισσίων
Γενικός Γραμματέας Δήμου Μεταμόρφωσης

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Συνεχίζουμε την προσπάθεια για τη διασφάλιση του χώρου στο Ο.Τ. 196 για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων

Παρευρεθήκαμε σήμερα το πρωϊ στο ΣΥΠΟΘΑ για την υπόθεση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων. Παρά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η διοίκηση Στεργίου άφησε το θέμα στην τύχη του και η εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας της Περιφέρειας Αττικής δεν ήταν θετική για το Δήμο. Όμως η παρουσία μας σήμερα και οι τεκμηριωμένες απόψεις μας για την αναγκαιότητα του χώρου και την προοπτική του σχολείου, ανέτρεψαν υπερ του Δήμου την κατάσταση. Εκτός από εμένα ήταν παρόντες υπηρεσιακοί παράγοντες, ο Δημοσθένης ο Παπακωνσταντίνου, ενώ για την πλευρά Στεργίου έσωσε τα προσχήματα η Αντιδήμαρχος κα Μπούσουλα.

Προσωπικά θα συνεχίσω να παρακολουθώ το θέμα από κοντά, μέχρι την δημοσιεύση στο ΦΕΚ της επανυπολοβής της απαλλοτρίωσης του χώρου. Με το καλό εκεί θα υλοποιήσουμε έργο που θα περιλαμβάνει αναβάθμιση του σχολείου και νέο κλειστό γυμναστήριο για την πόλη μας.

Σημειώνω για μια ακόμα φορά, ότι σε όλα τα μεγάλα θέματα της πόλης, επιβάλλεται οι αιρετοί να συνεργαζόμαστε. Έτσι είμαστε ισχυρότεροι, υπερασπίζουμε καλύτερα τα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών, συμπληρώνει καλοπροαίρετα ο ένας τον άλλο και τελικά πετυχαίνουμε τους στόχους για το καλό του Δήμου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.